joi, 6 februarie 2014

Tendinte primavara 2014

Ce isi poate dori o femeie cocheta mai mult decat niste haninute noi in garderoba. Schimbarea anotimpului reprezinta cel mai bun prilej pentru a merge la shopping. Chiar daca cel mai important este sa te simti bine si sa iti stea bine cu ceea ce porti,  cele mai multe dintre noi tinem cont si de tendinte cand mergem la cumparaturi si incercam sa le adaptam propriei personalitati, propriului nostru stil. 




Combinatiile cu piele
Din cate se poate observa din colectiile pentru primavara-vara 2014 ale magazinelor, si in acest sezon se poarta piesele vestimentare din diferite materiale combinate cu piele. Asa ca, daca sunteti adepta acestui stil si detineti deja in garderoba acest tip de haine din sezonul trecut cu trebuie sa va ingrijorati, le puteti purta linistite si in acest an.
Aici
Aici

Imprimeurile si aplicatiile florale
O alta tendinata a primaverii 2014 vor fi imprimeurile florale. Acestea vor fi cat mai indraznete intr-o paleta de culori vibrante , imprimate atat pe jachete cat si pe materiale vaporoase.Acestea sunt potrivite pentru orice varsta dar nu pentru orice silueta deoarece imprimeurile au tendinta de a ne face sa parem mai plinute. Accesoriile trebuie alese cu atentie; cu cat tinuta este mai bogata in imprimeuri cu atat trebuie folosite cat mai putine accesorii si cat mai simple.


Aici
Aici


Aici



Transparenta
In acest sezon se poarta tinutele transparente sau cu anumite portiuni transparente. Pentru a purta acest gen de tinute trebuie sa ai o silueta potrivita dar chiar si asa trebuie ca piesele vestimentare sa fie alese cu atentie pentru a nu fi vulgara.Partea transparenta poate fi voal, dantela. Ai grija "sa lasi la vedere" partile care te avantajeaza si iti pun in valoare frumusetea cel mai mult. Foarte important este sa tii cont unde vei merge imbracata intr-o astfel de tinuta.
Aici

Aici

Imprimeurile cu mesaje
Piesele vestimentare care au imprimate diferite cuvinte, mesaje revin in centrul atentiei in primavara anului 2014. Cu acest tip de imprimeu vei atrage cu siguranta atentia, asa ca ai grija ca ceea ce transmiti sa te reprezinte.

Aici



Aici


Aici








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu