marți, 12 februarie 2013

Loncolor Natura ulei pentru par



Pret: 11 lei
Cantitate: 100ml
DESCRIERE
Loncolor Natura reuneste proprietatile benefice ale uleiului de masline cu cele ale uleiurilor de jojoba, migdale, rozmarin, salvie si samburi de strugure ale caror efecte principale sunt: hidratare, prevenirea caderii parului, prevenirea formarii matretii, reducerea impactului negativ al factorilor de mediu.
Utilizare.Pentru orice tip de par- se poate aplica inaintea spalarii parului prin masarea usoara a pielii capului si a firelor de par. Dupa aplicare se uniformizeaza prin perierea parului . Apoi, parul se acopera cu un prosop cald care se mentine pe cap minimum 20 de minute. In final, produsul se indeparteaza prin spalare usoara. Pentru un par foarte uscat sau afectat de factori chimici se poate aplica si dupa spalarea parului cand acesta este inca umed.

EXPERIENTA MEA
Parul meu nefiind chiar atat de uscat sau agresat de factori chimici il folosesc inainte de a-l spala, De obicei il aplic seara, atat pe varfuri, radacini cat si pe lungimea parului; stau cu el peste noapte si il spal dimineata. 
 CONSTATARI:
-produsul se indeparteaza greu din par;
-parul se ingrasa putin mai repede;(ceea ce pe mine nu ma deranjeaza deoarece il spal oricum la 2 zile-mai mult nu rezista)
-dupa folosire parul are volum;
-lasa un aspect sanatos;
-nu lasa nici un miros parului;
-ordoneaza parul; eu avand un par care nu are nici o forma in urma folosirii pot sa-l las si natural fara sa-l indrept;
-nu face fata varfurilor care raman tot aspre; de aceea folosesc si serul pentru varfuri de la Kallos


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu