miercuri, 11 septembrie 2013

Tendinte machiaj toamna 2013

Tendinta in machiaj pentru aceasta toamna consta in exprimarea emotiilor si poate fi definita printr-un singur cuvant: atitudine. In aceasta toamna se poarta atat stilul natural, in care sunt folosite nuante pamantii cat si lookul dramatic. Nuantele ce predomina sunt cele ale pamantului precum maro, aramaiu, auriu, dar si nuante de visiniu, violet. Pentru un plus de stralucire acestea se pot combina cu farduri sidefate.
1)Tenul
In ceea ce priveste tenul, acesta va avea un aspect natural, mat, satinat. In aceasta toamna tenului i se va acorda mai multa atentie decat pleoapelor, buzelor.
2)Ochii
La capitolul sprancene acestea se poarta in continuarea groase si bine definite.
Machiajul cat eyes este vedeta acestei toamnei.Potrivit pentru un machiaj de seara, acesta pune in evidenta oriceforma de ochi. Rolul acestui tip de machiaj este de a alungi ochiul  datorita coditie ascendente dar si de a corecta forma ochiului daca este cazul. Cat eyes se poate realiza folosind tus, creoin pentru ochi sau fard cu o nuanta inchisa.

In ceea ce priveste smokey eyes, acesta trebuie sa se realizeze intr-o singura culoare. Pentru un look mai sofisticat se pot combina fardul mat cu cel sidefat.
3)Buzele
Daca buzele reprezinta punctul tau forte, atunci te poti considera o norocoasa deoarece toamna aceasta se poarta buzele accentuate de nuante de ruj intense. Rujul folosit trebuie sa fie inchis, mat, in nuante de rosu aprins, visiniu, maro, mov, fuchsia.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu